Ce se intampla cu Platforma Ciorogarla?

Ce se intampla cu Platforma Ciorogarla?

21.01.2024

#roseto
#platforma-ciorogarla

Este timpul sa adresam o intrebare importanta: Ce se intampla cu Platforma Ciorogarla.

Prin recentele schimbari ale organizatiei noastre, Roseto, viziunea noastra s-a schimbat si se va indrepta catre noi proiecte si servicii. Astazi, 21.01.2024, anuntam ca Platforma Ciorogarla va intra intr-o stare de mentenanta. Asta inseamna ca va fi actualizata mai rar, doar actualizarile de securitate fiind prioritare, iar continutul valabil pe platforma va fi modificat doar la cerere.

Acest proiect este cel cu care am pornit aceasta aventura, si ar fi absolut imposibil pentru noi sa putem sa il oprim oricand in viitorul apropiat. Aceasta platforma a trecut prin foarte multe refaceri si rebrand-uri. A fost reconstruit de la 0 de 2 ori. Acest proiect este cel care ne-a facut sa mergem din poarta in poarta sa intrebam doar daca ar vrea ca afacerea respectiva sa fie adaugata in platforma.

Am intrat in consiliul primariei, am trecut prin multe probleme si pana la urma am decis sa fim independenti. Atunci am decis sa devenim complet remote, fara un sediu stabilit.

In urmatorii 5-10 ani vrem sa devenim mai mult decat un grup informal din Ciorogarla. Vrem sa ne extindem in alte tari si sa aducem magia si cunostintele Roseto peste tot in lume.

info